search
top

Ouderdropping ’19

Dag beste ouders,

Graag willen we jullie warm maken voor de ouderdropping. Deze dropping die georganiseerd wordt door de jintak is de ideale gelegenheid om de scoutservaring te (her)beleven. Het is daarnaast ook de ideale manier om andere ouders te leren kennen.

Er wordt afgesproken aan de lokalen op zaterdag 23 maart om 19u om dan met de bus te vertrekken richting een onbekende plaats. Van daaruit zoeken jullie de weg terug op een originele manier. Onderweg zijn er enkele postjes waar de jinners zorgen voor aperitief, hoofdgerecht en dessert om wat op te warmen.

Voor de ouderdropping vragen we om in te schrijven tegen 3 maart. Dit doe je door een mail te sturen naar jinguldenvlies@gmail.com met vermelding van het aantal personen en daarnaast 20 euro per persoon te storten op BE81 7360 2897 9624 met vermelding ‘Ouderdropping + naam’.

Hopend op jullie talrijke aanwezigheid,

Een stevige linker,

De jinleiding

top